Pragoalarm / Pragosec: sofistikované technologie i HeartBeat detektor v reálu

19. ročníku mezinárodního veletrhu zabezpečení a požární ochrany Pragoalarm / Pragosec, který se uskuteční na pražském Výstavišti v Holešovicích ve dnech 5. až 7. června 2012 se zúčastní i společnost Siemens, která zde představí své aktuální novinky v oblasti požárních a bezpečnostních systémů. Expozici naleznete v pravém křídle Průmyslového paláce na stánku číslo 21.
  • Pragoalarm / Pragosec 2012

    Na pražském Výstavišti v Holešovicích se v novém termínu ve dnech 5. až 7. června 2012 uskuteční již 19. ročník mezinárodního veletrhu zabezpečení a požární ochrany PRAGOALARM / PRAGOSEC. Svým zaměřením na zabezpečení budov a stavenišť a systémy pro inteligentní budovy veletrh nově osloví především odborné návštěvníky z řad stavbařů, architektů, projektantů, developerů, pracovníků státní a veřejné správy nebo managementu zabezpečení podniků a firem. Nově se bude konat uprostřed pracovního týdne, čímž podtrhne své zaměření na odbornou a profesionální návštěvnost.
     

    Registrace odborníků + sleva

    Po vyplnění a odeslání formuláře Vám bude zaslán voucher, který lze uplatnit na pokladně u hlavního vstupu na veletrh PRAGOALARM/PRAGOSEC (získáte tak nárok na zlevněné vstupné v ceně 50 Kč). Informace o doprovodném programu pak naleznete zde.
0
ne